1300+ Lounges

Meer ruimte om in te ontspannen, te werken en in contact te blijven.

Word nu lid

Ontdek het verschil met Priority Pass

product-listing

Standard

Voor de incidentele reiziger
US$99
Jaarlijks tarief

Standard Plus

Voor de regelmatige reiziger
US$299
Jaarlijks tarief

Prestige

Voor de intensieve reiziger
US$429
Jaarlijks tarief
startpagina-banner

In verband met de huidige situatie in Oekraïne hebben we tijdelijk de toegang tot onze partnerlounges en reiservaringen in Rusland opgeschort.

LAATSTE COVID-19 UPDATE
Terwijl de wereld blijft vechten tegen de COVID-19-pandemie, beginnen we geleidelijk de tekenen van een positieve opleving in de reiswereld te zien. Luchthavenlounges zullen in toenemende mate een belangrijke rol gaan spelen tijdens een reis, als een veilige haven binnen de luchthaven. We begrijpen dat het vertrouwen en de veiligheid van de reiziger enorm beïnvloed is door de crisis, maar een manier om dit op te lossen is door onberispelijke standaarden in de luchthavenlounge in stand te houden. Voor meer informatie over de Global Lounge Standards & Safety Protocols zoals gebruikt door onze lounge-operators, klikt u op de bijgevoegde videolink.

Voor informatie met betrekking tot welke lounges gesloten zijn in verband met het COVID-19 Coronavirus, kunt u de sectie openingstijden bekijken van de individuele lounge hier op de Priority Pass-website en in de app.
app-second-banner-new
VERRIJK UW LUCHTHAVENERVARING MET DE PRIORITY PASS-APP

Download de vernieuwde app voor het vinden van en toegang tot lounges, voor het navigeren van luchthavens, beheren van uw account en veel meer.